Böylece pasta çalışmalarına başlandı. Sonuç resimlerdeki gibi oldu. Tamam tamam:) kabul ediyorum, "yumak üstünde ipliklere dolanmış kedi silüeti " klasik bir reçete ama baksanıza çok şirin oldu:) şaşkın ve şirin:))
Pasta tamamlandığında yaklaşık 3-4 kilo kadar, genelde yapılan pastalardan daha yüksek ve içison derece doluydu. Bu tarz kutlama pastalarını yaparken pastayı daha "yüksek rakımlı" yapmayıseviyorum zira hem yemesi daha güzel oluyor hem de süsleme için daha fazla yer elde ediliyor. Görüntüsü de cabası..
Hazırladığınız kekin dolgun olması, şekil verilmeye müsait olması, şeker hamurunu görünce kendini salmaması:) gerekiyor. Klasik pandispanya tariflerinin özellikle de sütle hazırlanan klasik pastacı kremalarının bu tarz pastalar için uygun olmadığını düşünenlerdenim. Yalnızca düşünmüyorum tabii. Zamanında çok denedim ondan biliyorum:)
Sağolsunlar pastanın kesilmiş bir fotoğrafını şanslı kurabiyelerin facebook sayfasında paylaşmışlar. Bu son fotoğrafı ordan aldım..Tekrar teşekkür ederim hem fotoğraf hem de güzel sözler için..
![](http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s320x320/408027_265903720138104_100001554358497_815694_781871884_n.jpg)
bayıldım oskar şanslı kediymiş ellerine sağlık...
YanıtlaSilteşekkür ederim..hakikaten şanslı hem de çok.. tıpkı benim kurabiyelerim gibi:)
YanıtlaSil